Яблучний стругаль - Image

Яблучний стругаль

Number of servings: 8Cooking time: 55 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Бажаєте здивувати рідних черговим солодким кулінарним шедевром, але всі можливі і неможливі рецепти Ви вже випробували? Хочеться різноманітності? Не засмучуйтеся, адже Ви напевно не знали про чудовий стругаль – різновид пирога, що представляє собою два шматочки повітряного солодкого бісквіта, між якими розташовується густа, але м'яка і соковита фруктова начинка. Найбільш часто стругаль печуть з кисло-солодких пружних яблучок, чим і пропонуємо Вам сьогодні зайнятися. Пиріг виходить настільки ніжним і розсипчастим, що рекомендуємо готувати його в рознімній формі, інакше Ви ризикуєте його просто поламати. А ще він настільки смачний і ароматний, що з'їдається, будучи ще гарячим, буквально в лічені хвилини.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Baking Soda 500g

3 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 кг.

Preparation steps

01

Розм'якшений маргарин змішати з просіяним борошном і содою. Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і додати до борошняної суміші, трохи пом'яти.

02

Яблука помити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Духовку розігріти до 200°C. Викласти частину тіста (2/3) на дно форми, потім яблука і знову тісто. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min