
Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями
Доведено: навіть найкатегоричнішому фанату всіляких дієт і голодовок для повного щастя не вистачає чогось солоденького. Прекрасною альтернативою шкідливим покупним солодощам із сумнівним складом стане наше неперевершене печиво. Це саме та випічка, яка гармонійно поєднує в собі і користь, і смак. Свіжоспечене молочне тісто зі шматочками кисло-солодких яблучок, родзинок і горішок воістину божественно. Завдяки додаванню букета пряних спецій, Ви закохаєтесь в ці милі печенюшки ще на етапі їх приготування, коли їх духовки почне доноситися приємний аромат кориці, гвоздики і мускатного горіха. Будьте обережні: він заманить на кухню не тільки домашніх, а й нежданих гостей.
Ingredients
Борошно пшеничне
400 г.
Сода
5 г.
Кориця мелена
5 г.
Гвоздика мелена
5 г.
Горіх мускатний
5 г.
Масло вершкове
100 г.
Молоко
100 мл.
Цукор коричневий
160 г.
Яйце куряче
1 шт.
Горіхи волоські
200 г.
Родзинки
200 г.
Яблука
300 г.
Preparation steps
01
Борошно, соду і спеції просіяти через сито. Розм'якшене масло, цукор і яйця збити в пишну масу. Горіхи крупно нарізати, родзинки промити. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати дрібними кубками або натерти на крупній тертці.
02
У масляну суміш додати половину сухої суміші, горіхи, родзинки, яблука. Добре перемішати, додати молоко і другу половину суміші. Замішати тісто. Духовку розігріти до 200.
03
Деко застелити пергаментним папером. На папір викладати по столовій ложці тіста. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12-14 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores