
Яблучно-горіховий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
250 г,
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
3 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
3 стакана
Vash Tsukor Sugar 10kg
380 г.
Eco Ground Cinnamon
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Spice White Pepper Ground
0,5 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль і сухі імбир, корицю, мускатний горіх, перець і гвоздику.
02
Соняшникову олію змішати з цукром і збити міксером на середніх оборотах.
03
Потім поступово додавати по одному яйцю до масла з цукром, продовжуючи збивати на середніх оборотах.
04
Яблука очистити від шкірки і кісточок і нарізати кубиками. Горіхи очистити від шкірки і подрібнити.
05
Після чого додати сухі інгредієнти до збитої суміші і добре перемішати.
06
Потім до тіста додати шматочки яблук і подрібнені горіхи і знову перемішати.
07
Готове тісто викласти у форму для випікання, яку змастити соняшниковою олією і злегка присипати борошном.
08
Форму поставити в розігріту до 170°C духовку приблизно на 1 годину.
09
Коли пиріг буде готовий, вийняти його з духовки і залишити остигати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)