
Англійські скони з журавлиною
Такими сконами добре снідати, оскільки вони досить поживні. Класичні скони мають круглу і пласку форму. Їх готують на сковороді і перед подачею розрізають на трикутники. Після того, як розпушувач став широко доступним, цю страву почали робити різноманітної форми, а також з різною начинкою. Тому скони, які готуються вдома, можуть бути дуже різними і унікальними: і круглими, і у формі трикутників або ж шестигранників.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
120 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dobryk Baking Powder
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати до однорідного стану борошно, розпушувач, цукор, сіль і масло.
02
Додати в миску до решти інгредієнтів йогурт і яйця. Перемішати.
03
Розморозити журавлину, подрібнити, додати в масу. Замісити тісто.
04
Тісто розкатати до товщини 2-3 сантиметрів і порізати трикутниками.
05
Деко застелити харчовим папером, змастити маслом, викласти тісто на папір так, аби трикутники не торкались один одного.
06
Випікати в розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)