
Цукерки "Домашні"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milka Milk Chicolate 90g
150 г.
Boiled Condensed Milk
1 банка
Almond Nuts 150g
за смаком
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
3 ст. л.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
100 г.
Dried Cherry
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Homemade Butter
1 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Dobryk Gelatin 15g
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Preparation steps
01
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.
02
Шоколад (100 г.) розлити в маленькі формочки, залишивши трохи місця в формочці, і поставити в морозилку на 30 хвилин.
03
Для приготування начинки "Пташине молоко" желатин замочити в 50 мл. води.
04
Відокремити жовток від білка. Жовток розтерти з цукром. Додати молоко і ретельно перемішати.
05
Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння. Охолодити.
06
Додати масло і перемішати.
07
Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити до кімнатної температури.
08
Додати до нього жовткову масу і перемішати.
09
Збити білок. Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.
10
Для начинки Тірамісу, печиво поламати на дрібні шматочки. Змішати з Маскарпоне.
11
У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко. Додати горішок.
12
Слідом викласти начинку Тірамісу. Зверху покласти вишню.
13
В іншу формочку викласти начинку Пташине молоко. Заповнити всі формочки.
14
На масу вилити шоколад (50 г.), розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)