
Короп з медом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carp Carcass
1 кг.
Onion
2 шт.
Litniy Med Honey 750g
6 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 г.
Raisins
150 г.
Spices Black Salt
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в ємності спеції: коріандр мелений, мускатний горіх, сіль, мелений перець. Натерти сумішшю заздалегідь очищеного і помитого коропа.
02
Наступний крок - приготувати медовий соус. Для цього: в сковороду налити олію, висипати нарізану цибулю і трішки її обсмажити. Потім додати мед, вершкове масло і родзинки. Помішувати суміш, доки мед і масло не розчиняться. Після, дати настоятися солодкому соусу.
03
Включити розігріватися духовку на 200ºС. Узяти глибоку посудину для запікання. Налити в неї 2-3 ложки соусу, обов'язково, щоб він покрив дно. На рибі зробити неглибокі надрізи. Покласти її в посудину. Вилити зверху увесь соус.
04
Стягнути фольгою і відправити запікатися в духовку. Через 40 хвилин зменшити вогонь до 170ºС і готувати ще 60 хвилин. Готову рибу настояти 30 хвилин, не знімаючи фольги. Потім її видалити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)