
Пиріг із капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Homemade Butter
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
20 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
White Cabbage
700 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Preparation steps
01
Cметану змішати з дріжджами, додати сіль, цукор і розм'якшене масло (150 г.).
02
Додати борошно, замісити тісто. Скачати тісто в колобок, проколоти в ньому кілька дірочок для повітря. Розділити на дві частини і поставити в холодильник на 1,5 години.
03
Капусту дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до появи золотистого кольору.
04
Зварити круто яйця, остудити і нарізати. Змішати з капустою.
05
Деко змастити вершковим маслом. Тісто розкачати, нижній шар товще, верхній - більш тонкий. Укласти нижню частину, потім начинку, накрити другим пластом тіста і злегка защипнути краї.
06
Збити жовток і змастити поверхню пирога. Запікати в розігрітій до 200°С духовці , поки скоринка пирога не стане темно- золотиста.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)