Млинці Гунделя - Image

Млинці Гунделя

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: DifficultMeal: Breakfast

Знамениті на весь світ млинці Гунделя, їх ми з вами сьогодні навчимося готувати. Вони стали шедевром угорської кухні і розповсюдили її популярність на весь світ. Готові млинці стануть справжнім доказом вашого кухарської майстерності. Адже їх приготування вимагає деякої вправності. Але це не означає, що ви не зможете їх приготувати. Вся справа в тому, що млинці Гунделя потрібно готувати частіше, щоб відпрацювати технологію. Ваші смакові рецептори отримають масу задоволення від вживання млинчиків. З'ївши такі млинчики на сніданок ви отримаєте мегазаряд енергії. Адже такий шедевр кулінарії не залишить байдужим нікого. Ось вже більше сотні років він радує людей своїм смаком.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
67.99 - 89.30

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 склянка

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2 склянки

7 Flour 1kg

2,5 склянки

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

12 ст.л.

Salt Egypt

дрібка

Pott Rum 54% 0.7l

150 мл

Raisins

40 г

Orange

1 шт.

Walnut

200 г

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

250 мл

Merci Dark Chocolate Candies 250g

100 г

Preparation steps

01

Натріть шкірку цілого апельсина на дрібній терці, щоб отримати цедру. З'єднайте цедру і родзинки, залийте ромом і дайте настоятись.

02

Відділіть жовтки від білків. Білки заберіть до холодильника для охолодження. Жовтки розітріть з 0,5 склянки цукру добіла, влийте молоко і мінеральну воду, поступово всипте просіяне борошно і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.

03

Білки з дрібкою солі збийте в круту піну, з'єднайте з рештою тіста, обережно піднімаючи білки ложкою знизу догори, щоб тісто вийшло пухким. Влийте 2 ст.л. рослинної олії і ще раз обережно перемішайте тісто знизу догори. Дайте йому трохи постояти і на рослинній олії на добре розігрітій сковороді посмажте тоненькі млинці.

04

Волоські горіхи порубіть ножем. Закип'ятіть вершки (можна взяти і густіші вершки 20-33%), всипте до них 0,5 склянки цукру, подрібнені волоські горіхі, вимочені в ромі родзинки і цедру (ром збережіть) проваріть все до загустіння. Потім влийте половину рому і остудіть начинку.

05

Млинці наповніть отриманою начинкою, зверніть у трубочки. Безпосоредньо перед подачею розтопіть на водяні бані шоколад і полийте ним млинці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min