Яловичина по-бургундськи - Image

Яловичина по-бургундськи

Number of servings: 6Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Страва "яловичина по-бургундськи" - є загальновідомою, знаменитою, старовинною французькою стравою. Її інгредієнти можуть змінюватися. М'ясо, наприклад, в нашому рецепті можна брати будь-яке, яке можна тушкувати, наприклад, лопатку, наднирник або голяшку. Для поліпшення смакових якостей м'яса використовують не тільки приправи, як у нашому випадку лавровий листок і перець, але додають вино. Можна також використовувати різне вино або додавати коньяк. Але у французів на рахунок вина особливе ставлення. Вони кажуть, що додавайте вино тільки те, яке самі б випили в чистому вигляді. Приготуйте цю страву з французьким присмаком і порадуйте себе і своїх близьких Францією на тарілці вдома.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

250 г.

Chilled Bacon

80 г.

Beef Stew

1,2 кг.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

1 ст. л.

7 Flour 1kg

2 ст. л.

Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l

350 мл.

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 мл.

Liubystok Whole Bay Leaf 10g

1 шт.

Garlic

1 зуб.

Carrots

3 шт.

Onion

100 г.

Homemade Butter

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

У великій кастрюлі на рослинній олії обсмажити гриби до золотистого кольору, близько 15 хвилин. Перекласти їх на тарілку. М'ясо порізати на кубики з стороною 2,5 сантиметра, поперчити та посолити за смаком, обсмажити на сильному вогні. Потім покласти на тарілку.

02

Порізати бекон тоненькими смужечками. З каструлі вийняти все, і залишити лише трішки масла. Смажити бекон протягом 5 хвилин. Додати томатну пасту та перемішувати 30 секунд. Додати борошно та смажити також протягом 30 секунд.

03

Повернути в каструлю яловичину та влити вино, бульйон, покласти лавровий листок та подрібнений часник. Довести до кипіння та перенести в духовку розігріту до 180ᵒC. Тушкувати близько однієї години.

04

Нарізати моркву шматочками середньої величини. Покласти її до каструлі та відправити знову в духовку. Тушкувати ще 1,5 години. За 15 хвилин до готовності додати готові гриби.

05

Коли страва буде майже готова, покласти в каструлю вершкове масло і розмішувати до розчинення. При подачі, за бажанням, посипати петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h