
Суп з моркви і коріандру
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Green Onions
4 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ч.л.
Carrots
350 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
450 мл.
Greek Fokachcha 300g
1 шт.
Salt Egypt
за смаом
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Влити в каструлю оливкову олію, поставити каструлю на вогонь, розігріти. Висипати подрібнену цибулю, тушкувати протягом 1 хвилини.
02
Нашаткувати моркву, висипати в каструлю, додати мед, влити лимонний сік, перемішати.
03
Влити гарячий бульйон в каструлю, довести до кипіння. Збільшити вогонь, тушкувати протягом 5 хвилин, для м'якості моркви.
04
Додати в каструлю подрібнене листя коріандру. Висипати суміш з каструлі в чашу блендера, подрібнити. Додати при необхідності приправи.
05
При подачі розлити по тарілках, додати трохи оливкової олії, подавати з фокаччею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)