
Шоколадний пиріг із маскарпоне
Ingredients for the recipe
Ingredients
Butlers Dark Chocolate 70% 90g
200 г.
Homemade Butter
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Top Grade Wheat Flour
140 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
500 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Flora Red Currant 125g
200 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло кімнатної температури розрізати на шматочки, шоколад поламати. Масло і шоколад розтопити на водяній бані, довести до однорідної консистенції. Трохи остудити. Окремо просіяти борошно з розпушувачем.
02
У міксері на великій швидкості збити 150 г. цукру і 3 яйця до пишної білої піни.
03
Знизити швидкість міксера до середньої, обережно влити тонкою цівкою суміш розтопленого шоколаду і масла. Зменшити швидкість міксера до мінімальної, додавати по 1 ст.л. борошно з розпушувачем. Збити до однорідної маси.
04
В іншому посуді збити маскарпоне з цукром, ванільним екстрактом і 2 яйцями.
05
Розігріти духовку до 180°C. Змастити роз'ємну форму шматочком масла, присипати борошном. Викласти на дно трьома шарами: половину шоколадної маси, начинку з маскарпоне і знову половину шоколадної маси. Розрівняти поверхню кожного шару перед наступним.
06
Прибрати форму в духовку, випікати 1 годину. Перевірити готовність зубочисткою, вона повинна легко входити, і виходити сухою.
07
Готовий пиріг остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою. Подавати зі свіжими ягодами смородини, зберігати при кімнатній температурі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)