Свинина копчена - Image

Свинина копчена

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Щоб не говорили, а найсмачніша страва та, яку готувати своїми руками. А особливо в наш час. Адже так багато, на жаль, неякісних продуктів, в яких багато шкідливих добавок. У таких випадках на допомогу приходять рецепти смачних страв, які за смаком і виглядом навіть не відрізнити від магазинних. Наприклад, копчена свинина. Приготувавши її, ви можете заховати в холодильник, а потім подавати гостям до святкового столу. Можна робити зі її шматочків бутерброди і брати собі на роботу. Або ж просто нарізати скибочками до гарніру. У будь-якому випадку вона буде доповнювати ваш стіл. Не кажучи вже про те, що це дуже корисний і натуральний продукт.

Ingredients for the recipe

Yatran Favorite Raw Smoked Neck High Grade
1054.80 1413.72

Yatran Favorite Raw Smoked Neck High Grade

per 1 kg

Ingredients

Yatran Favorite Raw Smoked Neck High Grade

1 кг.

Salt Egypt

30 г.

Basil in Pot

8 г.

Spice Black Pepper Ground

5 г.

Mria Grounded Red Pepper 20g

2 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

5 шт.

Eco Marjoram

5 г.

Spice Coriander Ground

5 г.

Preparation steps

01

Спочатку м'ясо потрібно натерти сіллю та сумішшю спецій (майораном, базиліком, чорним перцем, червоним перцем, коріандром). Після цього потрібно зробити на м'ясі надрізи та вставити в них зубчики часнику.

02

Далі потрібно залишити м'ясо на ніч замаринуватися. Підготоване замариноване м'ясо загорнути у кілька шарів фольги.

03

Потім потрібно коптити м'ясо в духовці протягом 2 годин. Після цього зняти фольгу та поставити коптитися ще хвилин на 30 підрум'янитися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Herring under a fur coat with chicken

Herring under a fur coat with chicken

6

1 h 10 min