
Пельмені в бульйоні з овочами
Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Dumplings
500 г.
Carrots
1 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Onion
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Bay Leaf
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.
02
Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.
03
У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.
04
Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.
05
За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)