
Хумус із печеним часником і петрушкою
Хумус вже давно користується популярністю як ароматна паста або кремоподібний соус для бутербродів. Більше того, цю середземноморську закуску використовують як начинку для м'ясних і рибних страв. Універсальність використання і простота приготування роблять хумус відмінною заміною набридливих овочевих паштетів. Бажаної консистенції соусу Ви можете досягти завдяки більшої або меншої кількості оливкової олії. Особливістю даного рецепта є використання не свіжого часнику, а запеченого. Що стосується нуту, то можете взяти сухий горох. У цьому випадку промийте його і замочіть на ніч на 10-12 годин, а потім відваріть в підсоленій воді. Зерна нуту повинні вийти м'якими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
1 головка
Auchan Canned Chickpea
550 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Parsley 70g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Sliced Red Paprika
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 220°C.
02
Очистити часник від зовнішнього лушпиння, зберігши головку, і зрізати верхню частину, щоб зрізати верхню частину зубчиків. Загорнути у фольгу і відправити в духовку до м'якості приблизно на 40-45 хвилин. Злегка охолодити і очистити зубчики.
03
У блендері змішати часник, нут, лимонний сік, соєвий соус і воду. Збити до однорідної маси, при необхідності додавши ще води.
04
Перекласти в миску і вмішати петрушку, посолити. Зверху посипати паприкою і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)