
Домашня панчетта
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Brisket
1,5 кг.
Garlic
4 зубчика
Salt Egypt
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
3 ст. л.
Spice Dried Rosemary
1 ст. л.
Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Preparation steps
01
З грудинки зняти шкіру. Добре натерти грудинку з обох сторін сіллю і цукром.
02
Поставити грудинку в холодильник на 7 днів. Час від часу перевертати її. Через тиждень прибрати сіль і цукор з грудинки.
03
Подрібнений часник змішати з іншими сухими спеціями. Натерти цією сумішшю грудинку. Згорнути її в рулет, міцно перев'язати товстими нитками і загорнути в тканинну серветку. Залишити рулет в холодильнику ще на один тиждень.
04
Через пару тижнів панчетта буде готова, нарізати її тонкими скибочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)