Грибний борщ - Image

Грибний борщ

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Коли за вікном стоїть така похмура, холодна і сира погода, нам іноді так хочеться опинитися прям в цю хвилину вдома. Вдома, де так тепло, затишно, де поряд близькі вам люди, які вам завжди раді, а тепло їхніх рук і душ вам таке дороге. Вдома, де так приємно завжди знаходитися і чекати своїх улюблених, дорогих вам людей з навчання, з роботи або зі школи... Зустрічати їх, цілувати, обіймати при кожній зустрічі і зігрівати теплом своїх рук, даруючи їм енергію і своє благословення. А ще завжди годувати смачною, домашньої їжею... Бережіть ці моменти і цінуйте те, що у вас є. А ми вам у цьому будемо тільки допомагати. Порадуйте сьогодні в обід ваших близьких грибним борщиком. Він стане ідеальною першою стравою в погану, холодну, вогку погоду.

Ingredients for the recipe

JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml
147.20 184.00

JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml

200 ml

Ingredients

JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml

30 г

Almond Pitted Prunes 75g

100 г

Beetroot

1 шт.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Packed Potatoes

1 шт.

Cabbage

0,5 кг

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

2 ст.л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст.л.

Salt Egypt

за смаком

Bay Leaf

2 шт.

Kamis Black Pepper Pea Spices

за смаком

Preparation steps

01

Гриби ретельно промийте, покришіть на дрібні шматочки і замочіть в каструлі у теплій воді на кілька годин. Долийте стільки води, щоб вийшло 2 л і поставте каструлю на середній вогонь.

02

Буряк почистіть, натріть на середній терці.

03

У великій сковороді разогрійте олію, викладіть буряк, влийте трохи води і тушіть, не накриваючи кришкою. Коли буряк буде наполовину готовий, влийте оцет (замість нього можна використовувати маринад від будь-якої консервації). Тушкуйте  до готовності.

04

Чорнослив промийте і залийте окропом.

05

Картоплю очистіть, наріжте і відправте в каструлю до грибів.

06

Морквину натріть на середній терці, цибулю дрібно поріжте і пасеруйте все на рослинній олії. В кінці додайте томатну пасту.

07

Капусту нашинкуйте.

08

Коли картопля в супі буде майже готова, додайте капусту, буряк, зажарку з цибулі і моркви. Через деякий час туди ж покладіть чорнослив з водою, у якій його замочували.

09

Доведіть борщ до повного кипіння при відкритій кришці, потім посоліть, приправте, накрийте каструлю кришкою і відразу знімайте з вогню. Можна подавати цей борщ зі свіжою зеленню і сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Herring under a fur coat with chicken

Herring under a fur coat with chicken

6

1 h 10 min