
Борщ сибірський
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Beef Broth 500ml
800 г.
Beef Forcemeat
120 г.
Cabbage
80 г.
Packed Potatoes
40 г.
Onion
50 г.
Carrots
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Beetroot
160 г.
KhMZ Sour Cream 20%
20 г.
Salt Egypt
1 щіпка
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
30 г.
Homemade Butter
20 г.
Dill 70g
за смаком
Beans
40 г.
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Garlic
2 зубчики
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1/2 шт.
Preparation steps
01
Квасолю замочити на 8 годин у холодній воді, промити, залити гарячою водою, варити до готовності.
02
Цибулю нарізати соломкою, спасерувати в половині олії.
03
Додати нарізану соломкою моркву, обсмажувати 5 хвилин.
04
Додати томатну пасту, трохи бульйону, цукор, 1 ст. л. оцту і тушкувати до розм'якшення.
05
Додати овочі з томатом, капусту, картоплю, нарізану кубиками, варити 10 хвилин.
06
Додати тушкований буряк, варену квасолю, часник і спеції. Варити ще 10 хвилин.
07
Пропустити фарш і цибулю через м'ясорубку, додати яйце, воду, сіль, перець, збити.
08
Сформувати фрикадельки і відварити їх у підсоленій воді 15 хвилин. Покласти в тарілку, налити борщ, заправити сметаною, посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)