
Яловичина Веллінгтон
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Tenderloin
1 кг.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
250 г.
Homemade Butter
50 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
150 мл.
Chilled Bacon
12 смужок
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину посолити і поперчити, змастити оливковою олією. Запекти 20 хвилин у духовці при температурі 200°C. Далі остудити і поставити на 20 хвилин у морозилку.
02
На вершковому маслі злегка підсмажити гриби, посолити, залити вином і тушкувати 10 хвилин.
03
Розкачати листкове тісто в прямокутник і рівномірно викласти на нього смужки бекону.
04
Половину грибів викласти посередині розкачаного тіста.
05
На гриби покласти яловичину, зверху - залишок грибів. Загорнути тісто, щоб вийшов рулет. Защепнути по центру і прикрити бічні частини. Якщо залишилося зайве тісто - зрізати.
06
Рулет покласти на деко, змастивши залишками оливкової олії. На тісті зробити неглибокі надрізи по діагоналі. Поставити блюдо в холодне місце на 20 хвилин.
07
Запікати протягом 30 хвилин в духовці, розігрітій до 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)