
Буженина в рукаві
Ingredients for the recipe
Ingredients
SMC Chilled Pork Neck
1 кг.
Salt Egypt
1 ст. л.
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
1 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Bay Leaf
3 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього налити в каструлю воду. Покласти сіль у співвідношенні: на 1 л. води - 1 ст. л. солі. А також лавровий лист і перець горошком. Маринад довести до кипіння, варити 7 хвилин і вимкнути. Потім дати охолонути.
02
Свинину опустити в маринад і поставити в холод на деякий час. Після того, як свинина добре замаринувалася, посипати її спеціями: чорним і червоним меленим перцем.
03
М'ясо помістити в рукав для запікання, покласти в сковороду і поставити в духовку, розігріту до 190°C. Через 60-80 хвилин буженина готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)