Яблучна пастила - Image

Яблучна пастила

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch
Пастила - це досить давня страва російської кухні. Кажуть, що готували пастилу ще в XVI столітті, і за переказами, почали її готувати жителі Підмосков'я. Звичайно, існували й аналоги в інших країнах, наприклад в Європі. Виготовляли її з пюре яблук кислих сортів з додаванням м'якоті різних ягід. Важливим компонентом пастили вважався і мед. Природно, традиційно пастилу виготовляли в печі. Таким способом вона рівномірно підсихала. Десерт виходив дуже смачний, і в той же час досить корисний, тому що в ньому немає продуктів, які були б не корисні чи шкідливі. Таким чином ви отримаєте дуже швидку закуску до чаю або кави.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

2 кг.

Eco Ground Cinnamon

за смаком

Auchan Vanilla Sugar 8g

за смаком

Akvulya Still Water 2l

3 ст. л.

Preparation steps

01

Вийняти серцевину яблук, нарізати часточками. Викласти часточки яблук в каструлю з товстими стінками, додати 3 столових ложки води, накрити кришкою. Варити 15 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.

02

Викласти яблука в блендер, додати корицю і ваніль, зробити пюре. Поставити каструлю з яблучним пюре на невеликий вогонь, поки практично вся вода не випариться.

03

Викласти яблучну масу на деко тонким шаром і висушити в духовці  протягом 15 хвилин при температурі 100°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min