
Ампанада
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
600 г.
Salt Egypt
1 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Akvulya Still Water 2l
90 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Beef Stew
300 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
1 зубчик
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Raisins
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
600 г.
Preparation steps
01
З просіяного борошна, розм'якшеного вершкового масла, 90 мл. води, солі, чорного перцю і 2 яєць замісити м'яке тісто.
02
Покласти в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
03
Яловичину промити й нарізати дрібними шматочками. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю і часник.
04
Маслини розрізати на чотири частини. До цибулі покласти нарізане м'ясо, перемішати, смажити 5 хвилин, помішуючи.
05
Додати промиті родзинки, паприку, сіль і перець за смаком, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Покласти нарізані маслини, смажити ще 3 хвилини. Зняти з вогню і охолодити.
06
Яйця відварити вкруту, дрібно нарізати. Додати до м'яса і перемішати.
07
Тісто розкачати, вирізати кружки, на кожний покласти ложку фаршу, добре заліпити край.
08
Розігріти олію й обсмажити вироби до золотистого кольору у великій кількості олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)