Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Біла риба по-італійськи
Біла риба по-італійськи

Біла риба по-італійськи

У вас сьогодні особлива подія, ви чекаєте особливих гостей або просто хочете влаштувати романтичну вечерю. Так, саме, приготована ​​біла риба по-італійськи вас сьогодні і виручить. Страва, опинившись на вашому столі, підкреслить ваш витончений і святковий настрій. Вона стане особливою окрасою столу і допоможе вам висловити необхідні емоції. Це так романтично, біла риба по-італійськи за вечерею на двох при свічках... Або наскільки святково страва може виражатися у вас на званому обіді. Вона не дуже довго готується, але її присутність буде гарантувати вашим гостям задоволення і святковий настрій. А також буде слугувати кращим доказом вашої хазяйської майстерності.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Перець чорний мелений — за смаком
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Олія оливкова — 10 мл.
  4. 4. Базилік — 10 г.
  5. 5. Горіхи кедрові — 25 г.
  6. 6. Маслини — 50 г.
  7. 7. Помідори — 500 г.
  8. 8. Риба — 440 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе риби посипати спеціями, сіллю. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити на олії рибу кілька хвилин до золотистої скоринки.

  2. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, нарізати часточками або кубиками. Маслини дрібно нарізати (якщо є кісточки, то видалити їх).

  3. У форму для запікання покласти філе. Покласти на рибу помідори, посипати горішками, маслинами. Поставити форму з рибою в духовку і запікати близько 12-15 хвилин. Збризнути рибу оливковою олією, посипати нарізаним базиліком і подавати.