Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Фарширована цибуля
Фарширована цибуля

Фарширована цибуля

Рецепти фаршированих страв мають безліч варіантів виконання. Можливо, страва, яку ми вам сьогодні запропонуємо в якості закуски - фарширована цибуля, здається дещо несподіваною і незвичайною, але виходить дуже навіть смачно. Цей рецепт бере свій початок з японської кулінарії. У Японії ця фарширована цибуля дуже навіть популярна. Навіть ті, хто не дуже любить цибулю зможе оцінити по достоїнству цю смачну і цікаву страву. Цибулини залишаються хрусткими і соковитими, без гіркоти, соковито-солодкий м'ясний фарш добре їх доповнює. А сама індишино-грибна начинка добре насичується, прогрівається і стає дуже смачною. Готову фаршировану цибулю подають як гарячу закуску, густо поливши соєвим соусом.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 6 шт.
  2. 2. Соняшникова олія — за смаком
  3. 3. Фарш індички — 250 г.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Гриби гливи — 150 г.
  6. 6. Вино біле сухе — 30 мл.
  7. 7. Соєвий соус — 100 мл.
  8. 8. Крохмаль картопляний — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити цибулю від лушпиння. Підрізати трохи нижню частину цибулі, щоб цибулини були стійкими, але сік не витікав. Зверху треба зрізати приблизно чверть цибулини і вирізати з неї середину так, щоб залишилося 2 зовнішніх шари цибулі.

  2. Гриби промити і дрібно нарізати. Після чого обсмажити їх на соняшниковій олії разом із подрібненою серединою цибулин протягом 2-3 хвилин.

  3. Фарш потрібно гарненько обсмажити, додавши третину соєвого соусу і біле вино.

  4. Коли фарш трохи охолоне, додати до нього 1 сире яйце і добре перемішати. Після цього додати фарш до обсмажених грибів і цибулі.

  5. Перед фаршируванням цибулин в них необхідно насипати крохмалу. Потім цибулини наповнити фаршем з гіркою і покласти на деко, змащене маслом.

  6. Фаршировану цибулю запікати в духовці приблизно 30 хвилин при 180°C. Готову цибулю подавати, поливши кожну цибулину соєвим соусом, який залишився.