Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Салат "Морська зірка"
Салат "Морська зірка"

Салат "Морська зірка"

Представляємо вашій увазі, рецепт салату "Морська зірка". Рецепт приготування салату досить простий. Але навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайну й дуже гарну страву. Як, наприклад, в нашому випадку з салатом "Морська зірка". Достатньо мати трохи бажання і фантазії. Важливим вважається також подача страви на стіл. Навіть, якщо сам салат досить простий, його можна вміло прикрасити і тоді простий салат перетвориться на шедевр. Ви можете не сумніватися, що наш салат не залишить нікого байдужим. Наша мила і цікава страва зачепить усіх за душу. У такому прекрасному вигляді його можна подавати не тільки своїм близьким, але й дорогим гостям. Салат відмінно прикрасить ваш святковий стіл.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 300 г.
  2. 2. Крабові палички — 200 г.
  3. 3. Огірки — 100 г.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Форель — 150 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Майонез — за смаком
  8. 8. Лимон (для прикраси) — 1 шт.
  9. 9. Петрушка (для прикраси) — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити картоплю "в мундирі" в підсоленій воді, до готовності. Остудити.

  2. Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою.

  3. Відварену картоплю почистити, натерти на дрібній терці.

  4. Огірок натерти на дрібній терці.

  5. Крабові палички порізати дуже дрібними шматочками.

  6. Яйця почистити, натерти на дрібній терці.

  7. Картоплю перемішати з 2-3 ст. л. майонезу. Викласти на пласку велику тарілку у формі п'ятикутної зірки.

  8. Зверху картоплі викласти огірок, трохи посолити, полити майонезом.

  9. Зверху огірків викласти крабові палички, трохи посолити, полити майонезом.

  10. Яйця змішати з невеликою кількістю майонезу і дрібкою солі. Викласти зверху крабових паличок.

  11. Далі необхідно покрити весь салат пластинками червоної риби.

  12. Решту крабових паличок порізати дуже тоненькими шматочками товщиною 1-2 мм.

  13. Розкласти нарізані палички по краю «щупалець» у вигляді «присосок».

  14. Прикрасити салат часточками лимона і петрушкою.