
Соус "Море"
Головне завдання будь-якого соусу - доповнити і підкреслити істинний смак страви, а в деяких випадках - перетворити. Повірте соус "морэ" стане універсальним засобом перевтілення ваших страв в ефектні кулінарні шедеври. Солоний і ніжний сир, присутній в цьому рецепті, здатний на багато: задовольнити, здивувати і наситити. Хочете, можете просто додати соус в салат, надати тонкість класичній вермішелі, або ж підкреслити апетитність м'ясних рулетиків. Будь ласка, фантазія в даному випадку стане вірним помічником. Як бачите можливості ніжного соусу невичерпні. Спробуйте, і переконаєтеся, що нічого немає ніжнішого за соус із французьким мотивом.
Інгредієнти
Сир Сен Море
300 г.
Борошно
2 ст. л.
Порошок гірчиці
1/2 ч. л.
Вершкове масло
2 ст. л.
Молоко
100 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У ємність помістити 2 ст. л. розтопленого вершкового масла. Додати до нього борошно і гірчичний порошок.
02
Перемішати. Влити молоко. Тушкувати соус до загустіння.
03
Додати в соус сир. Розмішати. Дати йому повністю розчинитися. Посолити і поперчити за смаком. Соус готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів