
Картопляна запіканка зі смаженим пореєм і чебрецем
Так, страви з картоплі з кожним днем радують нас своєю новизною. І це не дарма. Картопля - це чи не найулюбленіший овоч більшості людей. От і ми вирішили не відставати, а запропонувати вам страви-новинки з картоплі. На перший погляд здається, що це звичайна картопляна запіканка. Але насправді рецепт цієї страви трохи змінений. Ми додали трохи чебрецю і цибулі - і рецепт вже має інший смак. Чебрець - хороша пряність, яка робить страву більш ароматною і насиченою. Цибуля, власне, прикрасить будь-яку страву завдяки своєму м'якому смаку. Так що навіть зі звичайної картопляної запіканки можна зробити смачну страву, яке прикрасить вашу сімейний вечерю.
Інгредієнти
Картопля
1,4 кг.
Цибуля-порей
450 г.
Масло вершкове
30 г.
Чебрець
10 г.
Молоко
200 мл.
Вершки
100 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а з картоплі зробити пюре. Цибулю помити і дрібно нарізати.
02
На сковороді розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати за смаком сіль, перець, чебрець. Духовку розігріти до 180°C.
03
У сотейнику розігріти молоко і вершки. Додати картоплю, цибулю. Форму змастити вершковим маслом і викласти туди пюре. Покласти форму в духовку і випікати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів