Паста з тунцем та шпинатом - Image

Паста з тунцем та шпинатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Паста з тунцем і шпинатом - відмінний і простий спосіб приготувати кулінарний шедевр за лічені хвилини. Смачна і незвичайна страва подарує вам силу, оскільки вона дуже поживна. Крім того, паста багата на корисні речовини. Пам'ятайте моряка Папая? Він був сильним завдяки шпинату, який і вам подарує багато вітамінів і заряд бадьорості. Вам не потрібно переживати через приготування тунця, адже для цієї страви підійде консервований морепродукт. Все що вам потрібно - це зварити макарони, і розмішати їх з тунцем, шпинатом і за смаком з салатом чи приправами. Таку страву можна приготувати навіть для романтичного побачення. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

Паста

500 г.

Тунець консервований

100 г.

Шпинат заморожений

500 г.

Вершки 10%

300 мл.

Олія оливкова

20 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

У сковороді на невеликому вогні розморозити шпинат. Додати до нього консервований тунець (без рідини). Коли суміш закипить, додати вершки і добре перемішати. Проварити близько 5 хвилин.

02

Пасту зварити в підсоленій воді до готовності. Додати пасту в сковорідку з рибно-вершковою сумішшю і добре перемішати. Прогріти близько 3 хвилин і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Паста з тунцем та шпинатом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua