
Паста з грибами у вершковому соусі
Як не дивно, за італійськими кулінарними традиціями пасту – італійські макаронні вироби – прийнято подавати на перше. І це вірно. Адже після того, як Ви з'їсте її в поєднанні з ситним і ніжним вершковим соусом і ароматними грибочками, друге Вам може вже й не знадобиться. А той час, який Ви заощадите на приготуванні такої чудової вечері, можете спокійно присвятити перегляду улюбленої італійської комедії в теплому сімейному колі. І наостанок порада з приготування пасти: пам'ятайте, що рекомендований для варіння час, вказаний на упаковці, необхідно дотримуватися хвилина в хвилину – від цього залежать смакові якості кожного окремого виду пасти. Buon appetito.
Інгредієнти
Паста (будь-яка за вашим смаком)
400 г
Печериці
800 г
Вершки жирністю 33-35%
0,5 л
Борошно
1 ст.л.
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Етапи приготування
01
Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.
02
Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.
03
Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.
04
Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.
05
Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів