
Осіння галета
Коли, крім не восени можна накопичити необхідні на зиму вітаміни?! Пропонуємо вам страву, яка допоможе вам зробити це. Осіння галета – це дивовижне поєднання різноманітних овочів, що включають в себе всі смаки цієї прекрасної пори року. Перелік потрібних нам для приготування компонентів вражає своєю різноманітністю та можливістю доповнювати один одного. Ми маємо смачну начинку, що включає в себе неймовірно свіжі баклажани в поєднанні з соковитими помідорами, ніжним гарбузом та червоним болгарським перцем – такий кулінарний шедевр принесе вам як естетичну насолоду, так і велику поживну цінність, а додавання духмяного чебрецю, прикрасить страву приємним ароматом. Тому готуйте таку страву для своїх рідний і дозвольте осені подарувати вам свої скарби.
Інгредієнти
Мука
270 г.
Яйце
1 шт.
Вода
60 мл.
Олія (для тіста)
60 мл.
Сіль (для тіста)
за смаком
Баклажани
1 шт.
Кабачки
1 шт.
Помідори черрі
100 г.
Цибуля червона
1 шт.
Гарбуз
250 г.
Перець болгарський
1 шт.
Розмарин
щіпка
Чебрець
2 гілочки
Цукор
1 ч. л.
Часник
3 зубчіка
Фета
100 г.
Сіль (до начинки)
щіпка
Перець
за смаком
Томатне пюре
4 ст. л.
Сіль (для соуса)
за смаком
Цукор
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.
02
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.
03
Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.
04
Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.
05
Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів