
Куряче філе з арахісом
Куряче філе з арахісом - страва з надзвичайно пікантним і вишуканим смаком, що прийшла до нас з китайської провінції Сичуань, де вона всім відома під назвою Гун Бао (Gong Bao). Однією з особливостей китайської кухні є швидкість приготування і мінімум обробки. Ось і в даному випадку, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, страва готується досить легко і просто. Як гарнір до неї найкраще підійде відварений рис, але можна подавати і як самостійне блюдо. До того ж, арахіс є відмінним антиоксидантом. Його корисно вживати для профілактики захворювань серця, судин, пухлин, а також раннього старіння.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
1,5 кг.
Сіль Єгипет
3 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
6 ст. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
3 ст. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
4 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
9 шт.
Арахіс смажений
200 г.
Часник
6 зубчиків
Цибуля порей
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Імбир
3 см.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
6 ч. л.
Оцет рисовий Akura 200мл
6 ч. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати великими кубиками.
02
Змішати білки, сіль і додати по трохи крохмаль (2 ст. л). Змішати все до однорідного стану. Додати в м'ясо. Залишити в холодильнику на пару годин.
03
Порей порізати дрібним квадратом, зелену цибулю - дрібно нарізати, часник та імбир - посікти.
04
На кунжутній олії смажити м'ясо до рум'яного кольору невеликими порціями. Додати часник, імбир, 2 види цибулі, готувати 2 хвилини.
05
Влити бульйон, соєвий соус, вино, цукор, оцет, помішуючи, готувати пару хвилин.
06
Розмішати 2 ст. л. крохмалю з рівною кількістю води. Додати арахіс, м'ясо, кунжутне масло. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів