
Кіш в стаканчиках з прошуто
Страва французької кухні - кіш являє собою відкритий несолодкий пиріг із рубленого тіста із заливкою на основі яєць і молока та різними начинками. В якості начинки використовуються самі різні інгредієнти: сир, бекон, овочі, гриби. Іноді кіш роблять без основи з тіста - просто начинка і заливка. Запропоноване блюдо - всього лише варіація на тему "кіш": отакі міні-кіш. Основою для міні-кіш будуть шматочки прошуто, які потрібно викласти у формочки для мафінів. Прошуто - це італійська шинка, приготовлена з свинячого окосту. Це м'ясний виріб асоціюється, в першу чергу, з Італією, хоча може виготовлятися і в інших країнах.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Metro Chef Прошуто Крудо нарізка 250г
2 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
1,5 ст. л.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
2 шт.
Розмарин Зелененька 50г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Формочки змастити олією.
02
Кожен шматочок шинки розрізати на дві частини, застелити ними формочки, таким чином, щоб стінки були застелені шинкою і щоб шинка вилазила за краї формочки.
03
У мисці збити 1 яєчний білок і половину яйця, влити сюди ж йогурт, додати нарізані маслини, приправити розмарином, сіллю і перцем.
04
Вилити яєчну суміш у формочки з шинкою, поставити в духовку на 10-12 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів