
Рис із яйцем по-китайськи
Як відомо, рис - головна страва та інгредієнт різних страв китайської кухні. В Китаї він вирощується по-особливому і готується також різноманітно. Ми пропонуємо вам зануритися в атмосферу китайської кухні і спробувати зробити рис з яйцем по-китайськи. Це дуже смачна і при цьому корисна та не калорійна страва. Адже рис дуже корисний для організму, до того ж і готується він не так, як ми звикли. У цій страві всі інгредієнти смажать на сковороді. Але при цьому, страва все одно не втрачає своїх корисних властивостей, а навпаки - всі інгредієнти насичують її своїми вітамінами і мінералами. Дуже швидка і смачна страва для сімейної різноманітної вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйца перепелині Чарівний Птах елітні 30шт
5 шт.
Горошок зелений Верес 210г
70 г.
Цибуля
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
50 г.
Філе куряче М'ясо Буковини апетитне варено-копчене
150 г.
Етапи приготування
01
Розігріти велику сковороду з 1 ст. л. масла, покласти в неї рис і смажити, помішувати так, щоб кожна крупинка покривалася маслом. Посолити та полити соєвим соусом за смаком.
02
Відсунути рис на одну сторону, на іншу розбити яйця, посолити і смажити, постійно розмішувати, поки яйця не схопляться і не перетворяться на невеликі шматочки.
03
На наступному етапі змішати яйця з рисом, додати попередньо підготовлений горошок і нарізати кубиками курятину, смажити ще 3 хвилини. В кінці додати зелень та цибулю і перемішати. Зняти з вогню та насипати в глибоку миску.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів