Шоколадний глінтвейн - Image

Шоколадний глінтвейн

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Коли за вікном мете січнева завірюха, особливо хочеться чогось зігріваючого і тонізуючого. Але чай пити не хочеться, та й кава набридла. Тоді приготуйте глінтвейн – підбадьорливий напій, незамінний в холодні зимові вечори. Безсумнівно, підніме Вам настрій. Класичний рецепт глінтвейну включає червоне вино, нагріте до певної температури (як правило, це 70-80°С), спеції і прянощі. Туди ж додають соковиті дольки апельсинів і лимонів. Пропонований рецепт урізноманітнить Ваше звичне уявлення про цей напій, адже він шоколадний. І так, насправді, подвійно смачніше. Випити глінтвейн – вже відмінний привід провести приємний теплий вечір у родинному колі чи веселій компанії друзів.

Інгредієнти

Цукрова пудра

400 г.

Какао-порошок

200 г.

Кориця (паличка)

2 шт.

Аніс

8 шт.

Шоколад чорний 70%

500 г.

Мандарини

2 шт.

Розмарин

1 стебло

Вино червоне фруктове

700 мл.

Етапи приготування

01

У каструлю влити 500 мл. води, додати цукор, какао-порошок, а також спеції, поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

02

Забрати каструлю з вогню, додати розламаний шоколад, збити блендером до однорідної маси. Шоколад повинен розчинитися.

03

Додати нарізані мандарини, всипати розмарин, залишити на 10 хвилин.

04

Влити в суміш червоне вино, поставити на вогонь, підігріти. Подавати теплим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв