Фісташкове песто зі спаржею - Image

Фісташкове песто зі спаржею

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Песто представляє собою традиційний італійський соус, до складу якого входять оливкове масло, сир і базилік. Ця популярна страва має універсальне застосування. Песто чудово поєднується з італійською пастою, рибними та м'ясними стравами, служить заправкою для овочевих салатів. Італійці дуже люблять намазувати цю ароматну суміш на тости. У пропонованому рецепті характерний зелений колір страва отримала завдяки наявності свіжого шпинату і спаржі. Пікантний горіховий смак соусу додають маленькі шматочки фісташок, що попадаються в страві. Лимонний сік можете замінити на апельсиновий. Смачно і просто. Песто прекрасно зберігається в холодильнику.

Інгредієнти

Спаржа

200 г.

Часник

1 зубчик

Шпинат свіжий

50 г.

Сир пармезан

50 г.

Фісташки смажені

2 ст. л.

Оливкова олія

3 с. л.

Cіль

за смаком

Сік лимонний

за смаком

Етапи приготування

01

Спаржу поставити варитися на вогонь. Варити до того стану, поки спаржа не стане м'якою.

02

Потім спаржу промити під водою і нарізати невеликими шматочками.

03

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

04

У чашку для блендера скласти порізану спаржу, листя шпинату, фісташки, тертий пармезан, часник, оливкову олію і трохи лимонного соку. Все посолити і перебити блендером до однорідного стану.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв