Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом - Image

Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Крабове м'ясо, що входить до складу страви, надає йому чудовий ніжний смак. Найважливіше, правильно приготувати краба. Для цього його кладуть у гарячу солону воду й варять 20 хвилин на середньому вогні. Потім крабове м'ясо можна заморозити або консервувати. А можна відразу подавати до столу в складі якого-небудь блюда. Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом підійде тим, хто бажає схуднути, так як крабове м'ясо рекомендовано для дієтичного харчування. Калорійність цього продукту зовсім невисока. На 100 г м'яса краба припадає всього 87 ккал. Воно містить мало жирів і вуглеводів, дуже добре засвоюється і має приємний смак.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

10 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

за смаком

Яйце куряче С0 1шт

1,5 шт.

Масло вершкове домашнє

1,5 ст. л.

Чебрець (тим'ян), шт

1 стебло

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

0,5 шт.

Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л

1,5 ст. л.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

4,5 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

1 ст. л.

Шафран Kotanyi натуральний 12г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці борошно і сіль, сформувати гірку, в центрі зробити ямку, вбити 1,5 яйця, влити воду, виделкою перемішати суміш. Замісити тісто. Залишити на 30-60 хвилин, накривши зверху плівкою.

02

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, висипати крабів, протушкувати, влити портвейн, готувати 5 хвилин, процідити суміш через сито, після чого дрібно нарізати.

03

На розігріту сковороду викласти маскарпоне, вершкове масло, натерти пармезан, додати за смаком сіль і перець. Попередньо залити шафран невеликою кількістю води на 15 хвилин, процідити, рідину додати на сковороду до вершкового соусу. Протушкувати протягом 1-2 хвилин.

04

Розкачати тісто, розділити на кілька частин, розкачати ще раз кожне коло тіста, викласти начинку з крабів, накрити зверху другим колом тіста (необхідно, щоб тісто було досить тонко розкачане). Защипнути краї. Відварити на водяній бані. При подачі викласти равіолі на тарілку, полити зверху вершковим соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв