Пана-кота з горгонзолою - Image

Пана-кота з горгонзолою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше. Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт

Інгредієнти

Молоко питне ультрапастеризоване 1,5%

400мл

Вершки ультрапастеризовані 30%

200мл

Желатин

Мед з різнотрав'я

1ст.л.

Сир горгонзола

70г

Мигдаль нарізаний бланшований

за смаком

М’ята

за смаком

Етапи приготування

01

Замочуємо желатин у воді.

02

У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.

03

Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.

04

Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Пана-кота з горгонзолою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua