Овочевий суп по-прованськи - Image

Овочевий суп по-прованськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Курячий бульйон

1 л.

Помідори

2 шт.

Перець солодкий

1 шт.

Цукіні

2 шт.

Картопля

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зуб.

Олія оливкова

2 ст. л.

Розмарин

1/4 ч. л.

Чебрець

1/4 ч. л.

Майоран

1/4 ч. л.

Цукор

1 ст. л.

Грінки

30 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.

02

Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.

03

Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.

04

Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.

05

Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.

06

Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

07

Грінки можна додати перед подачею на стіл.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Овочевий суп по-прованськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua