
Курка по-італійськи
Насправді рецептів приготування курячого м'яса в італійській кухні безліч. Це може бути і курка під різноманітними соусами, і тушкована з грибами чи різними овочами, такими як артишок, броколі, цукіні, болгарський перець, помідори, базилік та іншими. Але невід'ємною складовою будь-якого рецепту є обов'язкове додавання одного зі знаменитих італійських сирів. У нашій страві використовується оригінальне поєднання курячого м'яса з беконом, а особливу пікантність і соковитість йому надають помідори з базиліком і сир пармезан.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Помідори рожеві фасовка
50 г.
Базилік у горщику
50 г.
Бекон охолоджений
75 г.
Пюре картопляне
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
10 г.
Сіль Єгипет
1 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.
02
Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець..
03
Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.
04
Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.
05
Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.
06
На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів