
Квасолевий паштет
Великої популярності набирають пастоподібні страви з бобових. Вони універсальні – пастою можна намазати скибочки хліба, загорнути в рулетики з лаваша або подати на стіл як закуску. Квасоля як яскравий представник бобових і основний інгредієнт такого паштету – корисний дієтичний продукт. Завдяки високому вмісту білка практично не поступається м'ясу. Така вегетаріанська страва стане особливо актуальною в період постів. Квасолю можна взяти консервовану. Можна урізноманітнити смакову палітру страви, поклавши в чашу блендера разом з овочами мускатний горіх, кунжут і Ваші улюблені запашні трави. Квасолевий паштет – відмінний варіант легкої і ситної закуски.
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Морква
1 шт.
Олія соняшникова
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Горіхи волоські
100 г.
Кінза
1 пучок
Оцет
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Борошно
1 ч. л.
Квасоля
200 г.
Етапи приготування
01
Квасолю замочити у воді на пару годин. Воду поміняти, підсолити і варити квасолю до готовності.
02
Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
03
З квасолі злити всю воду. Квасолю, обсмажені овочі, горіхи, часник і зелень покласти в блендер і добре подрібнити до однорідної маси.
04
Додати оцет, сіль і перець за смаком. Ще раз добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів