Брускета з солодким перцем - Image

Брускета з солодким перцем

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

"Ну скільки можна харчуватися самими канапками!" - сварите ви себе, в черговий раз пристроюючи на хліб апетитний шматочок ковбаски - але потай погоджуєтеся з тим, що бутерброд це швидко, смачно і зручно. Перекусив трохи - і ось вже ситий, і не потрібно возитися з купою інгредієнтів і подовгу пропадати на кухні. Що ж, аргументи цілком резонні. Ось тільки світ бутербродів куди різноманітніше, ніж вам може здаватися. А деякі екземпляри не тільки готуються швидко - їх можна спокійно віднести до здорової їжі, і шкоди від такого перекусу точно не буде. Навпаки, суцільна користь. Просимо любити і шанувати традиційний середземноморський "бутерброд" - чудову брускетту.

Інгредієнти

Білий хліб

8 шматочків

Часник

2 зубчики

Сир рікота

150 г

Солодкий перець (крупний)

2 шт.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Сухий орегано

за смаком

Свіжий розмарин для оздоблення

2 гілочки

Мелений чорний перець

за смаком

Етапи приготування

01

Хліб наріжте скибочками і запечіть в духовці до золотистої скоринки.

02

Після цього натріть хліб зубчиком часнику і збризніть оливковою олією.

03

Перець очистіть від насіння, наріжте широкої соломкою.

04

Зубчик часнику, що залишився, подрібніть.

05

У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте часник і злегка підсмажте його.

06

Викладіть перець, посипте його орегано за смаком, посоліть і обсмажте до м'якості.

07

Рікотту посоліть і поперчіть за смаком, розімніть вилкою.

08

Намастіть рікотту на шматочки хліба, зверху викладіть підсмажений перець. Можна прикрасити рікотту гілочками розмарину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Брускета з солодким перцем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua