Соус олійно-гірчичний - Image

Соус олійно-гірчичний

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не потрібно нікому доводити, що цікавий соус зможе перетворити найзвичайнішу страву, скажімо, овочевий салатик, на справжній шедевр кулінарного мистецтва, який підкорить всіх багатою палітрою вишуканих і неповторних смакових ноток. Хочемо поділитися з Вами рецептом однієї з таких чудо-заправок – олійно-гірчичним соусом. Простий у приготуванні і не вимагаючий дорогих компонентів, він додасть пікантний смак не тільки салатам, але і будь-яким м'ясним і рибним стравам, овочевим закускам. Таким соусом можна намазати скибочки свіжого хліба і зробити оригінальні бутерброди, які стануть доречні і на звичайному сімейному обіді, і на святковому столі. При цьому потрібно зменшити кількість олії, що додається.

Інгредієнти

Яйця

2 шт,

Оливкова олія

100 мл

Гірчиця

100 г

Етапи приготування

01

Яйця відварити, відділити білки від жовтків, жовтки розім'яти виделкою.

02

До жовтків додати оливкову олію і гірчицю, перемішати до однорідної консистенції.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Соус олійно-гірчичний – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua