
Тайський кокосовий суп із карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шиїтаке свіжі 200г
5 шт.
Лайм
1,5 шт.
Кокос, шт
3 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1,5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Сік лайму Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Фініки Ronik 1кг
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Часник
2 шт.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.
02
Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.
03
Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.
04
Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.
05
Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)