
М'ятне песто з волоськими горіхами
Соус песто - це один з найзнаменитіших італійських соусів. До складу класичного рецепту входять оливкова олія, сир пармезан, базилік і насіння хвойного дерева пінія. Традиційно всі інгредієнти розтираються в ступці. В Італії соус песто подають до супів, до лазаньї, до пасти. Грецький варіант песто крім інших інгредієнтів включає в себе свіжу перцеву м'яту, волоські горіхи і сир фета. М'ятний соус песто з горіхами прекрасно підходить до баранини і сиру або можна просто намазувати соус на хліб. Зберігати песто потрібно в холодильнику, заливши зверху трохи оливковою олією, щоб соус довше простояв і зберіг свій приголомшливий аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Фета Світ Сир 45%
300 г.
Часник
1 зубчик
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Свічка Woodwick Листя м'яти і дуб 453г
300 г.
Волоський горіх
100 г.
Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Волоські горіхи розтовкти товкачем.
02
Викласти горіхи на деко, а деко відправити у розігріту до 180°С духовку і обсмажити приблизно 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Потім остудити горіхи.
03
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Листя м'яти і базиліка нарвати на шматки.
05
У комбайні подрібнити горіхи, м'яту, цедру і сік лимона, часник, сир фета, сіль і перець до однорідного стану.
06
Потім додати оливкову олію і збити суміш до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)