
Курячий салат з авокадо і солодким перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
250 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
3 шт.
Апельсин
1 шт.
М'ята 50г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
15 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Сік лайму Casa Rinaldi 200мл
20 мл.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі грудки відварити і нарізати на невеликі шматочки.
02
Солодкі перці нарізати брусками, очистивши від насіння.
03
З авокадо видалити кісточку, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
04
Очищений апельсин розділити на часточки і нарізати кубиками.
05
Для приготування заправки змішати дрібно нарізані листочки м'яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додати сіль і чорний перець.
06
Всі інгредієнти змішати і заправити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)