Італійський суп зі шпинатом - Image

Італійський суп зі шпинатом

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.

Інгредієнти

Базилік

1 пучок

Часник

2 зубчика

Шпинат

200 г.

Сир

40 г.

Зелена цибуля

1 стебло

Кабачок

1 шт.

Овочевий бульйон

1 л.

Локшина

200 г.

Кедрові горіхи

50 г.

Оливкова олія

70 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.

02

Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.

03

Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.

04

Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Італійський суп зі шпинатом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua