
Салат із буряка з ананасом і волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
500 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
3 шт.
Волоський горіх
30 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк промити і щільно загорнути у фольгу. Далі покласти буряк на деко, яке поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати протягом 1-1,5 години.
02
Потім вийняти буряк, розгорнути з фольги і остудити.
03
Після того, як буряк охолоне, натерти його на дрібній тертці до однорідного стану (практично пюре).
04
Ананаси, якщо вони кільцями, порізати кубиками.
05
Волоські горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем.
06
У миску покласти пюре з буряка, висипати терті горіхи і ананаси, посолити за смаком і заправити салат сметаною. Все ретельно перемішати.
07
Потім розкласти в порційні салатники і охолодити в холодильнику. Подавати салат з буряка можна прикрасивши шматочком ананаса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)