
Суп з вівсяної крупи з яблуками
Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
30 г.
Крупа вівсяна Терра 800г
20 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
40 г.
Морква
20 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
10 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.
02
Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.
03
Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів