Суп із квашеної капусти по-угорськи - Image

Суп із квашеної капусти по-угорськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Те, що квашена капуста - дуже корисний продукт, факт незаперечний. Як і в будь-якому іншому вигляді, квашена капуста - це величезне джерело вітаміну С. Найчастіше її вживають, як салат, заправлений олією. Також вона може бути включена до складу різних страв. Суп із квашеної капусти по-угорськи готується досить просто і є варіантом оригінальної першої страви. Квашена капуста надає супу неповторний аромат і кислуватий смак. Заправляють суп сметаною. Перед самою подачею суп кип'ятять кілька хвилин. Подають гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Цей наваристий суп добре підійде для сімейної вечері, особливо в холодну пору року.

Інгредієнти

Капуста квашена

200 г.

Шинка

200 г.

Жир

50 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сметана

50 мл.

Перець солодкий

1 шт.

Ковбаса копчена

50 г.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Часник

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.

02

Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.

03

Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.

04

Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв

Суп із квашеної капусти по-угорськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua