Маффіни з ревеню  - Image

Маффіни з ревеню

1

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Стебла ревеню дуже корисні, і готувати з них можна не тільки компот і варення. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує спекти ніжні маффіни з ревеню з хрусткою цукровою скоринкою. А щоб отримати максимум користі і задоволення від десерту, доповнити їх ароматним джемом з ревеню і полуниці. Ідеальний варіант для дружнього або сімейного чаювання, а також для підняття настрою та імунітету.

Продукти для рецепту

Насіння Seedera Ревінь Черешковий 0,5г
18.90

Насіння Seedera Ревінь Черешковий 0,5г

0.5 г

Інгредієнти

Насіння Seedera Ревінь Черешковий 0,5г

400г

Масло вершкове домашнє

225г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

60г

Цукор Ваш Цукор 10кг

245г

Борошно пшеничне вищий гатунок

350г

Розпушувач тіста Добрик 15г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2шт

Полуниця свіжоморожена вагова

200г

Цукрова пудра Aro 250г

15г

Цукор ванільний Auchan 8г

15г

Етапи приготування

01

Приготуйте тісто: збийте масло (125г) з цукром (100г) , введіть яйця та додайте молоко і нарізаний невеличкими шматочками ревінь (200г), всипте борошно (250г), розпушувач.

02

Приготуйте штейзель: перетріть масло (100г) із борошном (100г), заздалегідь змішаним з цукром (85г).

03

Викладіть тісто у порційні формочки, присипте штрейзелем.Випікайте півгодини при 175 градусах.

04

Приготуйте джем для начинки: зробіть пюре із розмороженої полуниці, додайте цукор (60г) , додайте подрібнений рожевий перець, дайте закипіти та протримайте на вогні ще 5 хв, покладіть ревінь та ще трохи проваріть.

05

Дайте джему та маффінам вистигнути. Збийте вершки з цукровою пудрою, додавши ванільний цукор. Маффіни розріжте по горизонталі, на зрізі змастіть джемом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв