Паста з грибами у вершковому соусі - Image

Паста з грибами у вершковому соусі

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як не дивно, за італійськими кулінарними традиціями пасту – італійські макаронні вироби – прийнято подавати на перше. І це вірно. Адже після того, як Ви з'їсте її в поєднанні з ситним і ніжним вершковим соусом і ароматними грибочками, друге Вам може вже й не знадобиться. А той час, який Ви заощадите на приготуванні такої чудової вечері, можете спокійно присвятити перегляду улюбленої італійської комедії в теплому сімейному колі. І наостанок порада з приготування пасти: пам'ятайте, що рекомендований для варіння час, вказаний на упаковці, необхідно дотримуватися хвилина в хвилину – від цього залежать смакові якості кожного окремого виду пасти. Buon appetito.

Інгредієнти

Паста (будь-яка за вашим смаком)

400 г

Печериці

800 г

Вершки жирністю 33-35%

0,5 л

Борошно

1 ст.л.

Сіль

за смаком

Чорний перець

за смаком

Етапи приготування

01

Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.

02

Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.

03

Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.

04

Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.

05

Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Паста з грибами у вершковому соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua